Concert violist Bob van der Ent

zondag 21 oktober 2018
Aanvang 16:00 uur

Eén van Nederlands meest vooraanstaande violisten Bob van der Ent zal u onder meer verwennen met Bach solosuites en caprissio’s van Paganini.

Bob van der Ent is actief als solist, geeft veelvuldig recitals, is een veelgevraagd musicus in ensembles op podia en festivals in binnen-en buitenland en is regelmatig te horen op radio en tv.

Met de release bij Aliud Records van zijn nieuwe CD met de 24 caprices van Paganini behoort hij tot de enige twee Nederlandse violisten ooit, die de complete 24 caprices hebben opgenomen.

De CD heeft veel aandacht gekregen van radio en televisie met live optredens en interviews in o.a. Podium Witteman, diverse programma’s op radio 4 en kreeg zeer goede recensies in bladen als o.a. de N.R.C en het Dagblad van het Noorden.
Als actief pleitbezorger zet hij zich in voor Nederlandse componisten uit het verleden en heden. Hij vormt een vast viool-piano duo met de pianisten Henry Kelder en Daniël Kramer en maakt als violist deel uit van het Keuris Ensemble dat hedendaagse componisten uit binnen- en buitenland promoot.

Comments are closed.