Concert ‘Emmylou Harris en Dolly Parton Tribute’

zaterdag 4 april 2020
Aanvang 20:00 uur

Country is hot! En daarom is het tijd voor een hommage aan twee living legends uit dit immens populaire genre: Emmylou Harris en Dolly Parton. Op 4 april zal dit Tribute-concert plaatsvinden om 20.00 uur in de Mannenzaal.

De Nederlandse zangeressen Mariska de Wilde en Marijke Nuchelmans ontmoetten elkaar op het Utrechts Conservatorium waar ze beiden zang studeerden. Al snel kwam hun gemeenschappelijke liefde voor country om de hoek kijken en na hun afstuderen besloten ze te gaan werken aan wat al lang in het vat zat: een programma waarin countrymuziek, en specifiek die van Parton en Harris, centraal staat. Prachtige liedjes, bekende hits, onbekend repertoire, alles komt voorbij.

Begeleid door een live band brengen Mariska en Marijke een heerlijke muzikale avond met o.a. Jolene, 9 to 5, Born to run en Wayfaring Stranger. Naast de muziek worden verhalen en anekdotes over Parton en Harris gedeeld, die als een rode draad door de avond lopen. Geschikt voor de fervente countryfan, maar ook voor iedereen die wellicht wat minder bekend is met het genre, is dit een programma dat zal bekoren.

Het aantal plaatsen is beperkt. Kaarten zijn te reserveren via email: info@mannenzaal.nl
Kaarten zijn € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de zaal.

Comments are closed.