Concert Ketevan Roinishvili en Daniël Kool

zondag 20 oktober 2019
Aanvang 15:30 uur

Op zondag 20 oktober vindt er weer een concert plaats uit de serie Mannenzaal Klassiek, de Georgische celliste Ketevan Roinishvili en de Nederlandse pianist Daniël Kool zullen voor u optreden.

Zij vormen sinds 8 jaar een muzikaal duo en worden geroemd om hun geraffineerde, expressieve en diepgaande manier van spelen. Regelmatig spelen zij muziek uit Georgië, het geboorteland van Ketevan en proberen zij deze gepassioneerde en virtuoze muziek in Nederland meer bekendheid te geven.

Volksmuziek staat aan de basis van alle muziek en is in staat mensen direct te raken vanwege een ongefilterde, directe emotionele kracht. Naast de unieke combinatie van gekozen werken, is de Georgische volksmuziek in het programma voor Ketevan persoonlijk belangrijk om uit te dragen. Daarnaast ervaart zij een sterke binding met de muziek uit Hongarije en Turkije.
Dit concert maakt deel uit van een reeks ter introductie van hun nieuwe CD ‘Nana’ die in het najaar uitkomt. Op het programma staan o.a. werken van Fazil Say, Béla Bartók, Sulkhan Tsintsadze en Revaz Lagidze.

 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst via email info@mannenzaal.nl

Comments are closed.