Daphne Oltheten, viool & Marion Boshuizen, klavecimbel

zondag 25 juni 2017
Aanvang 14:00 uur

Presentatieconcert

Met de hulp van Stichting Eigen Muziekinstrument en Crowdfunding via Voordekunst heeft Daphne haar droomviool kunnen kopen. Tijdens dit unieke concert presenteert Daphne samen met klaveciniste Marion Boshuizen, haar nieuwe Barokviool.

Zij spelen werken van Castello, Corelli, Jacquet de La Guerre, Telemann & Bach.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten zijn in de voorverkoop € 12,50. Ze zijn verkrijgbaar via muziekhandel Van Hooren & Van Hees, Zuidsingel 7 of te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 15,00.

Daphne Oltheten begon, na haar afstuderen aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, aan een Masterstudie Oude Muziek aan de Musikhochschule in Stuttgart bij Christine Busch. In 2013 tourde ze met het European Union Baroque Orchestra door heel Europa. Momenteel is zij werkzaam in verschillende barokorkesten oa. Bachakademie Stuttgart, Apollo Ensemble en Amsterdam Baroque Orchestra.

Marion Boshuizen studeerde orgel, klavecimbel en directie in Utrecht, Luzern en Zürich. Ze is klaveciniste/organiste/pianiste bij het Apollo Ensemble, waarmee ze jaarlijks vele kamermuziekconcerten geeft en vele cd’s opnam, waaronder Bach’s Tripelconcert en het 5e Brandenburgs concert. Ook nam zij voor het label Centaur de Bach Vioolsonates op, waarvoor zij lovende kritieken ontving.

Comments are closed.