Droompop band Mayra Orchestra

zaterdag 3 maart 2018
Aanvang 20:30 uur

Nederlandse Droompop band Mayra Orchestra strijkt neer in Amersfoort voor een optreden in onze prachtige kapel. Het optreden is onderdeel van Mayra Orchestra’s betoverende voorjaarstour langs een aantal prachtige kapellen en kerken.

De Rotterdamse band, die geleid wordt door songwriter Maartje Dekker, staat bekend om haar sprookjesachtige en theatrale theatrale optredens met poporkest.

Kaarten te reserveren via http://www.mayraorchestra.com/reservations.html Kaarten aan de zaal kosten € 15,00.

Tijdens dit concert keert de band terug naar de essentie met filmische muziek in een intieme setting, de afstand van de popzaal inwisselend voor de tastbaarheid en prachtige akoestiek van deze historische ruimte. Centraal staat de muziek van Mayra Orchestra’s nieuwe album ‘Oracle’, aangevuld met nummers van debuutplaat ‘World Of Wonder’, waarvoor de band onder andere samenwerkte met Grammy Award winnares Darcy Proper. De pers omschreef ‘Oracle’ als: “Een indrukwekkende en sprookjesachtige prachtplaat.”, “Bijzonder sterk” en “Prachtig uitgevoerd.”

Laat u betoveren door de wondere wereld van Mayra Orchestra tijdens deze speciale, magische avond. Een aanrader voor fans van Patrick Watson, Agnes Obel, Ludovico Einaudi, Within Temptation en Kate Bush.

Comments are closed.