CULTURELE AGENDA

De intieme sfeer en goede akoestiek maken van de Mannenzaal een volwaardig cultureel podium in de binnenstad van Amersfoort.

Er is een lopende serie, die door ons georganiseerd wordt: de serie “Mannenzaal Klassiek”, waarbij 8 x per jaar op de 3e zondag van de maand een klassiek concert plaats vindt.

Daarnaast is het mogelijk om de Kapel of de Mannenzaal te huren voor uw uitvoering of concert. In de Kapel kunnen we 70 stoelen plaatsen, in de Mannenzaal kunnen 90 stoelen neergezet worden. Vele artiesten en musici weten inmiddels hun weg naar de Mannenzaal te vinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de (openbare) concerten en andere culturele activiteiten, die de komende periode in de Mannenzaal plaatsvinden.


KAARTVERKOOP

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten voor de serie “Mannenzaal Klassiek” zijn in de voorverkoop € 14,00. Ze zijn te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 16,00.

Bij de concerten die door anderen worden georganiseerd, kan de verkoopprijs van de kaarten afwijken, dit staat per concert vermeld.

Concerten

Concert ‘Emmylou Harris en Dolly Parton Tribute’

zaterdag 4 april 2020
Aanvang 20:00 uur

Country is hot! En daarom is het tijd voor een hommage aan twee living legends uit dit immens populaire genre: Emmylou Harris en Dolly Parton. Op 4 april zal dit Tribute-concert plaatsvinden om 20.00 uur in de Mannenzaal. De Nederlandse zangeressen Mariska de… Read More…

Lees verder
Mannenzaal Klassiek

Concert Duo Up Close

zondag 19 april 2020
Aanvang 15:30 uur

Het Duo Up Close zal op 19 april a.s. het volgende concert binnen de serie Mannenzaal Klassiek uitvoeren. Dit duo bestaat uit Ed Verhoeff en Paul Berner. De Nederlandse gitarist Ed Verhoeff vormt al jaren een duo met contrabassist Paul Berner,… Read More…

Lees verder
Mannenzaal Klassiek

Concert Sabine Wüthrich en Daniël Kramer

zondag 24 mei 2020
Aanvang 15:30 uur

Het 4e concert uit de serie Mannenzaal Klassiek in het voorjaar van 2020 is gepland op zondag 24 mei. De oorspronkelijk Zwitserse sopraan Sabine Wüthrich en haar partner/begeleider pianist Daniël Kramer vormen al vele jaren een voortreffelijk duo met een… Read More…

Lees verder
Overige Culturele Activiteiten

Training “De hart-gedragen leider”

zaterdag 17 oktober 2020
Aanvang 9:30 uur

Op zaterdag 17 oktober 2020 organiseert Ralph Nelissen van ‘The Potential School’ een workshop, getiteld ‘De hart-gedragen leider’. De 7 pijlers van ‘hart-gedragen leiderschap’: Van terugtrekken naar ‘in beweging komen’. Van futloosheid naar ‘levendigheid’. Van rusteloosheid naar ‘gerichte actie’. Van inhouden… Read More…

Lees verder