CULTURELE AGENDA

De intieme sfeer en goede akoestiek maken van de Mannenzaal een volwaardig cultureel podium in de binnenstad van Amersfoort.

Er is op dit moment één lopende serie, die door ons (mede) georganiseerd wordt: de serie “Mannenzaal Klassiek”, waarbij op een aantal zondagen in het jaar een klassiek concert georganiseerd wordt.

Daarnaast is het mogelijk om de Kapel of de Mannenzaal te huren voor uw uitvoering of concert. In de Kapel kunnen we 70 stoelen plaatsen, in de Mannenzaal kunnen 90 stoelen neergezet worden. Vele artiesten en musici weten inmiddels hun weg naar de Mannenzaal te vinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de (openbare) concerten en andere culturele activiteiten, die de komende periode in de Mannenzaal plaatsvinden.


KAARTVERKOOP

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten voor de serie “Mannenzaal Klassiek” zijn in de voorverkoop € 14,00. Ze zijn te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 16,00.

Bij de concerten die door anderen worden georganiseerd, kan de verkoopprijs van de kaarten afwijken, dit staat per concert vermeld.

Concerten

Concert BB’s Jazztrio

zondag 1 december 2019
Aanvang 15:00 uur

Betekenisvolle teksten, loepzuivere zang, spannende improvisaties en een aanstekelijke swing komen bijeen in BB’s Jazztrio.

Lees verder
Kom dan bij mij

Kerstconcert Simon Feenstra & friends

zondag 8 december 2019
Aanvang 16:00 uur

Al een aantal jaren geeft Simon Feenstra succesvolle concerten binnen de serie ‘Kom dan bij mij’, waarbij hij een of meer gasten uitnodigt om deze muzikale feestjes samen te vieren.

Lees verder
Mannenzaal Klassiek

Concert Bob Kauffmann en Daniël Kool

zondag 15 december 2019
Aanvang 15:30 uur

Inmiddels een traditie geworden binnen de serie Mannenzaal Klassiek: het kerstconcert van bariton Bob Kauffmann met zijn vaste begeleider, pianist Daniël Kool en waarschijnlijk nog een gast.

Lees verder