CULTURELE AGENDA

De intieme sfeer en goede akoestiek maken van de Mannenzaal een volwaardig cultureel podium in de binnenstad van Amersfoort.

Er zijn 2 lopende series, die door ons (mede) georganiseerd worden: de serie “Kom dan bij mij” van vocalist Simon Feenstra op de 1e zondag van de maand en de serie “Mannenzaal Klassiek”, waarbij op elke 3e zondag van de maand een klassiek concert georganiseerd wordt.
Daarnaast is het mogelijk om de Kapel of de Mannenzaal te huren voor uw uitvoering of concert. In de Kapel kunnen we 70 stoelen plaatsen, in de Mannenzaal kunnen 90 stoelen neergezet worden. Vele artiesten en musici weten inmiddels hun weg naar de Mannenzaal te vinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de (openbare) concerten en andere culturele activiteiten, die de komende periode in de Mannenzaal plaatsvinden.


KAARTVERKOOP

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten voor de serie “Mannenzaal Klassiek” zijn in de voorverkoop € 12,50. Ze zijn verkrijgbaar via muziekhandel Van Hooren & Van Hees, Zuidsingel 7 of te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 15,00.

Kaarten voor de concertserie “Kom dan bij mij” van Simon Feenstra zijn € 11,00 (de Kersteditie = € 14,50) en deze kunt u reserveren via de website van Simon: www.simonfeenstra.nl

Bij de concerten die door anderen worden georganiseerd, kan de verkoopprijs van de kaarten afwijken, dit staat per concert vermeld.

Mannenzaal Klassiek

Kerstconcert Daniel Kool, piano en Bob Kaufmann, bariton

zondag 17 december 2017
Aanvang 12:00 uur

In de decembermaand mag in de serie ‘Mannenzaal Klassiek’ een kerstconcert natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar zullen Bob Kauffmann (bariton) en Daniel Kool (piano) u trakteren op een mooi sfeervol concert.

Lees verder
Concerten

Optreden trio Malnoia

zaterdag 13 januari 2018
Aanvang 20:00 uur

Malnoia is tijdloos en geraffineerd, en trekt de fundering uit wat wordt gezien als het traditionele jazz piano trio. Door contrabas en drums te vervangen met altviool en basklarinet, zoekt het project de grenzen op van wat mogelijk binnen een “piano trio”.

Lees verder
Concerten

Kaarslicht concert Apollo Ensemble

vrijdag 19 januari 2018
Aanvang 20:00 uur

Een sfeervol Mozartconcert.
Stelt u zich voor: Mozart en zijn goede vriend, klarinettist en mede-vrijmetselaar Anton Stadler brengen een gezellige avond op de kegelbaan door; aan het eind van de avond heeft Mozart een meesterwerk voor hemzelf, Stadler en een pianoleerling gecomponeerd:

Lees verder