CULTURELE AGENDA

De intieme sfeer en goede akoestiek maken van de Mannenzaal een volwaardig cultureel podium in de binnenstad van Amersfoort.

Er is op dit moment één lopende serie, die door ons (mede) georganiseerd worden: de serie “Mannenzaal Klassiek”, waarbij op elke 3e zondag van de maand een klassiek concert georganiseerd wordt.
Daarnaast is het mogelijk om de Kapel of de Mannenzaal te huren voor uw uitvoering of concert. In de Kapel kunnen we 70 stoelen plaatsen, in de Mannenzaal kunnen 90 stoelen neergezet worden. Vele artiesten en musici weten inmiddels hun weg naar de Mannenzaal te vinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de (openbare) concerten en andere culturele activiteiten, die de komende periode in de Mannenzaal plaatsvinden.


KAARTVERKOOP

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten voor de serie “Mannenzaal Klassiek” zijn in de voorverkoop € 12,50. Ze zijn verkrijgbaar via muziekhandel Van Hooren & Van Hees, Zuidsingel 7 of te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 15,00.

Bij de concerten die door anderen worden georganiseerd, kan de verkoopprijs van de kaarten afwijken, dit staat per concert vermeld.

Concerten

Droompop band Mayra Orchestra

zaterdag 3 maart 2018
Aanvang 20:30 uur

Nederlandse Droompop band Mayra Orchestra strijkt neer in Amersfoort voor een optreden in onze prachtige kapel. Het optreden is onderdeel van Mayra Orchestra’s betoverende voorjaarstour langs een aantal prachtige kapellen en kerken.

Lees verder
Mannenzaal Klassiek

Fluitiste Abbie de Quant en pianiste Elisabeth van Malde

zondag 18 maart 2018
Aanvang 16:00 uur

Ook dit jaar organiseert de Mannenzaal weer een aantal concerten in de serie “Mannenzaal Klassiek”.
Als eerste in deze reeks geven fluitiste Abbie de Quant en pianiste Elisabeth van Malde een recital.

Lees verder
Concerten

”Melodías del Corazón “ door Mónica Coronodao & Manito

zondag 8 april 2018
Aanvang 14:00 uur

De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concertprogramma met Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid-Amerika.

Lees verder
Mannenzaal Klassiek

Sopraan Ruzanna Nahapetjan en gitarist Martin van Hees

zondag 15 april 2018
Aanvang 16:00 uur

In de serie “Mannenzaal Klassiek” staat een optreden van de lyrische sopraan Ruzanna Nahapetjan op het programma.

Lees verder
Mannenzaal Klassiek

Concert Sonos Trio

zondag 20 mei 2018
Aanvang 16:00 uur

In de serie ‘Mannenzaal Klassiek’  treedt op het Sonos trio. Dit trio bestaat uit pianist Caspar Vos, violiste Maria Kouznetsova en celliste Ketevan Roinishvili. Zij leerden elkaar kennen op het conservatorium van Amsterdam.

Lees verder