CULTURELE AGENDA

De intieme sfeer en goede akoestiek maken van de Mannenzaal een volwaardig cultureel podium in de binnenstad van Amersfoort.

Er is op dit moment één lopende serie, die door ons (mede) georganiseerd wordt: de serie “Mannenzaal Klassiek”, waarbij op een aantal zondagen in het jaar een klassiek concert georganiseerd wordt.

Daarnaast is het mogelijk om de Kapel of de Mannenzaal te huren voor uw uitvoering of concert. In de Kapel kunnen we 70 stoelen plaatsen, in de Mannenzaal kunnen 90 stoelen neergezet worden. Vele artiesten en musici weten inmiddels hun weg naar de Mannenzaal te vinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de (openbare) concerten en andere culturele activiteiten, die de komende periode in de Mannenzaal plaatsvinden.


KAARTVERKOOP

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten voor de serie “Mannenzaal Klassiek” zijn in de voorverkoop € 12,50. Ze zijn te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 15,00.

Bij de concerten die door anderen worden georganiseerd, kan de verkoopprijs van de kaarten afwijken, dit staat per concert vermeld.

Concerten

Concert ‘Winter met Waves’

zaterdag 15 december 2018
Aanvang 15:00, 19:30 en 21:30 uur

Bij het aanbreken van de wintermaanden verzorgt vocal group Waves een optreden in de kapel van de Mannenzaal in Amersfoort. De zangers van Waves zullen u verrassen en verwonderen met originele arrangementen.

Lees verder
Mannenzaal Klassiek

Kerstconcert met Ruzanna Nahapetjan, Bob Kauffmann en Daniël Kool

zondag 16 december 2018
Aanvang 16:00 uur

Het jaarlijkse kerstconcert in de serie ‘Mannenzaal Klassiek’ heeft dit jaar als thema: ‘Van Leven tot Sterven’.

Lees verder