CULTURELE AGENDA

De intieme sfeer en goede akoestiek maken van de Mannenzaal een volwaardig cultureel podium in de binnenstad van Amersfoort.

Er is een lopende serie, die door ons georganiseerd wordt: de serie “Mannenzaal Klassiek”, waarbij 8 x per jaar op de 3e zondag van de maand een klassiek concert plaats vindt.

Daarnaast is het mogelijk om de Kapel of de Mannenzaal te huren voor uw uitvoering of concert. In de Kapel kunnen we 70 stoelen plaatsen, in de Mannenzaal kunnen 90 stoelen neergezet worden. Vele artiesten en musici weten inmiddels hun weg naar de Mannenzaal te vinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de (openbare) concerten en andere culturele activiteiten, die de komende periode in de Mannenzaal plaatsvinden.


KAARTVERKOOP

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten voor de serie “Mannenzaal Klassiek” zijn in de voorverkoop € 14,00. Ze zijn te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 16,00.

Bij de concerten die door anderen worden georganiseerd, kan de verkoopprijs van de kaarten afwijken, dit staat per concert vermeld.

Overige Culturele Activiteiten

Culinaire beleving in de Mannenzaal

vrijdag 12 juni 2020
Aanvang 19:00 uur

Laat je culinair verrassen in onze historische Mannenzaal. Vanaf 12 juni kunt u op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond genieten van een 5-gangen verrassingsdiner met de culinaire wijnen van Astrid Joosten & Thérèse Boer. Aanvang 19.00 uur. Tickets € 74,50… Read More…

Lees verder
Overige Culturele Activiteiten

Training “De hart-gedragen leider”

zaterdag 13 juni 2020
Aanvang 9:00 uur

HELAAS IS DEZE TRAINING GEANNULEERD I.V.M. DE CORONA-PROBLEMATIEK. Op zaterdag 13 juni 2020 organiseert Ralph Nelissen van ‘The Potential School’ een workshop, getiteld ‘De hart-gedragen leider’. De 7 pijlers van ‘hart-gedragen leiderschap’: Van terugtrekken naar ‘in beweging komen’. Van futloosheid naar… Read More…

Lees verder
Overige Culturele Activiteiten

Training “De hart-gedragen leider”

zaterdag 17 oktober 2020
Aanvang 9:00 uur

Op zaterdag 17 oktober 2020 organiseert Ralph Nelissen van ‘The Potential School’ een workshop, getiteld ‘De hart-gedragen leider’. De 7 pijlers van ‘hart-gedragen leiderschap’: Van terugtrekken naar ‘in beweging komen’. Van futloosheid naar ‘levendigheid’. Van rusteloosheid naar ‘gerichte actie’. Van inhouden… Read More…

Lees verder
Concerten

Concert ‘Emmylou Harris en Dolly Parton Tribute’

zaterdag 21 november 2020
Aanvang 20:00 uur

Country is hot! En daarom is het tijd voor een hommage aan twee living legends uit dit immens populaire genre: Emmylou Harris en Dolly Parton. Op 21 november zal dit Tribute-concert plaatsvinden om 20.00 uur in de Mannenzaal. De Nederlandse zangeressen Mariska de… Read More…

Lees verder