CULTURELE AGENDA

De intieme sfeer en goede akoestiek maken van de Mannenzaal een volwaardig cultureel podium in de binnenstad van Amersfoort.

Er is een lopende serie, die door ons georganiseerd wordt: de serie “Mannenzaal Klassiek”, waarbij 8 x per jaar op de 3e zondag van de maand een klassiek concert plaats vindt.

Daarnaast is het mogelijk om de Kapel of de Mannenzaal te huren voor uw uitvoering of concert. In de Kapel kunnen we 70 stoelen plaatsen, in de Mannenzaal kunnen 90 stoelen neergezet worden. Vele artiesten en musici weten inmiddels hun weg naar de Mannenzaal te vinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de (openbare) concerten en andere culturele activiteiten, die de komende periode in de Mannenzaal plaatsvinden.


KAARTVERKOOP

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.
Kaarten voor de serie “Mannenzaal Klassiek” zijn in de voorverkoop € 14,00. Ze zijn te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 16,00.

Bij de concerten die door anderen worden georganiseerd, kan de verkoopprijs van de kaarten afwijken, dit staat per concert vermeld.

Overige Culturele Activiteiten

Openstelling zomer 2020

zondag 30 augustus 2020
Aanvang 12:00 - 16.00 uur

De Mannenzaal en Kapel worden opengesteld voor publiek deze zomer! Kom een kijkje nemen en leer over het leven van de gastelingen rond 1900. Wij zijn geopend vanaf 8 juli t/m 30 augustus, van woensdag t/m zondag van 12.00 –… Read More…

Lees verder
Overige Culturele Activiteiten

Training “De hart-gedragen leider”

zaterdag 17 oktober 2020
Aanvang 9:00 uur

Op zaterdag 17 oktober 2020 organiseert Ralph Nelissen van ‘The Potential School’ een workshop, getiteld ‘De hart-gedragen leider’. De 7 pijlers van ‘hart-gedragen leiderschap’: Van terugtrekken naar ‘in beweging komen’. Van futloosheid naar ‘levendigheid’. Van rusteloosheid naar ‘gerichte actie’. Van inhouden… Read More…

Lees verder
Concerten

Concert ‘Emmylou Harris en Dolly Parton Tribute’

zaterdag 21 november 2020
Aanvang 20:00 uur

Country is hot! En daarom is het tijd voor een hommage aan twee living legends uit dit immens populaire genre: Emmylou Harris en Dolly Parton. Op 21 november zal dit Tribute-concert plaatsvinden om 20.00 uur in de Mannenzaal. De Nederlandse zangeressen Mariska de… Read More…

Lees verder