Fluitiste Francien Post en harpiste Judith Jamin: VIBES!

zondag 21 mei 2017
Aanvang 14:00 uur

Tijdens dit concert brengen zij voornamelijk Franse muziek ten gehore gebracht; van romantiek via impressionisme tot hedendaags, met werken van onder andere Saint-Saëns, Debussy, Ravel en Bozza.

Al sinds hun studie vormen Francien en Judith een duo, dat zij na het verschijnen van hun CD VIBES! in 2013 dezelfde naam hebben gegeven.  Vibes, trillingen, hoor je, voel je en als je naar de harp kijkt zie je ze ook. Trillingen maken klanken, klanken maken muziek. De muziek van dit Franse programma zorgt voor een zeer gevarieerde muzikale ontdekkingsreis, die ieder op zijn eigen manier zal ervaren: Impressions.

Francien Post (1965) studeerde fluit aan het Utrechts Conservatorium bij Abbie de Quant. Al sinds haar opleiding speelt Francien Post in diverse kamermuziekensembles, waarmee ze regelmatig optreedt in binnen- en buitenland. In 2011 vormde ze samen met organist Henk Veldman het duo Amersfoort Airways, waarmee ze de cd European Tour uitbracht.
Als docente heeft ze sinds 1996 in haar woonplaats Amersfoort een privélespraktijk, waarin ze lesgeeft aan zowel kinderen als volwassen, beginners en gevorderden.

Judith Jamin (1968) studeerde harp bij Edward Witsenburg aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en bij Erika Waardenburg in Utrecht. Na haar studie is Judith zich vooral gaan toeleggen op het spelen van kamermuziek in velerlei bezettingen.
Ook op pedagogisch gebied is Judith al zo’n 25 jaar actief. Als docent is zij verbonden geweest aan diverse muziekscholen. In 2007 richtte zij DE HARPSCHUUR (www.deharpschuur.nl) in Amersfoort op en sindsdien weten harpisten van alle niveaus in Amersfoort, Leusden en verdere omstreken haar te vinden.

Comments are closed.