Amersfoort Jazz Heritage Walks

zaterdag 26 mei 2018
Aanvang 13:00, 14:00 en 14:30 uur

Het festival Rabobank Amersfoort Jazz viert in mei 2018 haar veertigjarig jubileum. Het evenement heeft sinds 1978 jaarlijks plaatsgevonden in de historische binnenstad van Amersfoort en is – met name gedurende de afgelopen tien jaar – uitgegroeid tot een toonaangevend vierdaags festival met regionale, nationale en inmiddels ook internationale allure.

Op de zaterdag van het festival (26 mei 2018) worden historische plekken ingebed in luisterrijke stadswandelingen onder de noemer Amersfoort Jazz Heritage Walks. De Mannenzaal is één van de locaties die tijdens de wandeling worden bezocht.

Elke stadswandeling wordt besloten met een mini-concert, zorgvuldig geprogrammeerd in de sfeer van de bereikte locatie. Het betreft (semi-)akoestische World Jazz-concerten in kleine bezetting, zowel door artiesten van naam en faam, als door aanstormend toptalent en een buitenlandse act uit het focusland België.

Tickets voor de Amersfoort Jazz Heritage Walks zijn verkrijgbaar via de website van het festival: https://www.amersfoortjazz.nl/tickets/

Comments are closed.