Katerconcert September Me Festival

zondag 17 september 2017
Aanvang 10:30 uur

Kamermuziekfestival September Me tovert Amersfoort van 15 — 17 september 2017 om tot hét epicentrum van de smaakmakers in de klassieke muziek. Tien spraakmakende concerten in drie dagen met Flint (Amersfoort) als ontmoetingsplek en festivalhart voor musici en publiek. September Me is de nieuwe naam van het kamer-muziekfestival Amerfortissimo en wordt samengesteld door het Ragazze Quartet. Het thema van 2017 is Smaakexplosie!

In de Mannenzaal treden tijdens dit festival violiste Lonneke van Straalen en Nino Gvetadze voor u op. Ze spelen werken van Ludwig van Beethoven, Benjamin Britten, Eugène Ysaye en Robert Schumann.

Tickets kosten € 15,- / € 13,- (Student, CJP, Vrienden September Me) en zijn verkrijgbaar via:
https://september-me.stager.nl/web/tickets/138003

Pianiste Nino Gvetadze reist de hele wereld af voor recitals en concerten onder dirigenten als Michel Plasson, Yannick Nézet-Séguin en Jaap van Zweden.

Violiste Lonneke van Straalen is de oprichter van klassiek muziekfestival ‘Amerfortissimo’. Ze speelt  in verschillende bezettingen kamermuziek, van duo tot octet, en treedt regelmatig op bij verschillende festivals in binnen- en buitenland. Ze won meerdere nationale concoursen.

Comments are closed.