Kerstconcert Simon Feenstra & friends

zondag 8 december 2019
Aanvang 16:00 uur

Al een aantal jaren geeft Simon Feenstra succesvolle concerten binnen de serie ‘Kom dan bij mij’, waarbij hij een of meer gasten uitnodigt om deze muzikale feestjes samen te vieren. Op 8 december viert hij de Kersteditie van deze concertserie samen met zijn beste vrienden.

Hij neemt in ieder geval zijn toetsenist Dennis en zijn vaste backingvocals Natasja en Eltine mee, maar waarschijnlijk schuift Maartje ook nog aan…  En nog een gitarist? Samen zingen zij onversterkt de meest mooie en onvergetelijke Kerstnummers, die je tot in je ziel zullen raken. De unieke atmosfeer van de Kapel verweeft het hemelse en het aardse in dit intieme concert.

Simon is een veelgevraagde artiest op verschillende podia. Naast zijn eigen werk, maakt hij met zijn coverband ‘Round About Now’ furore als huisband bij het programma van RTL 4  ‘The Big Music Quiz’. Hij heeft recent getourd door Europa met de ‘pioneer of dance music’ Giorgio Moroder en momenteel tourt hij als backingvocalist langs alle Europese arena’s in de show “Elvis – Live on Screen feat. Priscilla Presley”.

Simon Feenstra is uitgesproken, maar nooit uitgezongen. Hij laat zien dat het nog altijd kan: het combineren van pure emotie met feilloos vakmanschap. Als volbloed entertainer is het podium zijn thuis, en het publiek zijn familie. Maar in de subtiele arrangementen, in de kwetsbaarheid van een intiem nummer, blijkt tegelijk zijn conservatorium-achtergrond.

Zin om in Kerstsfeer te geraken? Mis dan dit concert niet!
Aanvang concert 16.00 uur, zaal open 15.30 uur.

Voor meer informatie of voor het reserveren van tickets, ga naar de website van Simon: www.simonfeenstra.nl/evenementen

Comments are closed.