Koorworkshop Musica Mundi

zaterdag 17 juni 2017
Aanvang 10:00 uur

Een gezellige repetitiedag met meerstemmig koorrepertoire uit de hele wereld, die afgesloten wordt met een korte, gratis toegankelijke presentatie van het geleerde aan de eigen genodigden.

Tijdens deze dag werken we onder leiding van zangeres en dirigente Hannie Slingerland aan muziek uit alle windstreken. Frans, Engels, Japans, Papiemento, sefardisch Spaans, Zulu en niet te vergeten Nederlands. Geschikt voor iedereen die graag zingt en zich een muzikale wereldburger voelt. Er zijn geen toelatingseisen behalve een warm hart voor muziek.

De kosten voor de workshop bedragen € 45,00 inclusief koffie, thee, lunch en bladmuziek. Aanmelding kan via: http://www.hannieslingerland.nl/agenda/koorworkshop-musica-mundi/

Hannie Slingerland (sopraan) studeerde zang bij Margreet Honig, aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Na haar opleiding maakte zij deel uit van het studio-ensemble van het Internationaal Opera Centrum Nederland en volgde zij masterclasses bij o.a. Udo Reinemann en Roberta Alexander. Daarna werd zij gecoacht door de sopraan Takako Hara. Naast haar werkzaamheden als zangeres en dirigent werkt Hannie als zangcoach. Ze geeft individuele zanglessen, groepslessen en stemvorming bij koren en ze organiseert (opera)cursussen in Amersfoort, Friesland en Frankrijk. Ook geeft zij korte operaworkshops als (teambuildings) activiteit voor bedrijven.

Comments are closed.