Optreden singer/songwriter Eddy Karrenbelt

vrijdag 23 maart 2018
Aanvang 20:00 uur

De Amersfoortse singer/songwriter Eddy Karrenbelt geeft een concert. Het programma dat hij gaat spelen en voordragen gaat over het ontdekken van de liefde. De reis gaat van het ontdekken van de liefde in relatie tot iemand anders, naar het ontdekken van de liefde in jezelf en de ontdekking dat de diepte van de liefde niet in woorden is uit te drukken.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst, via email: info@mannenzaal.nl.
De toegang van dit concert is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

Van kinds af aan had Eddy altijd melodietjes in zijn hoofd en maakte hij zijn eigen wijsjes. Op zijn 16de kreeg hij van een vriend een oude jazz gitaar, waar hij zichzelf op leerde spelen door nummers te spelen van o.a. Bob Dylan, Cat Stevens, Beatles, Rolling Stones, Rod Stewart, etc. In die tijd schreef hij ook enkele Engelstalige liedjes.

Eddy is pas Nederlandse liedjes gaan schrijven toen hij in Amersfoort kwam te wonen, nu bijna 30 jaar geleden. In eigen beheer heeft hij al eens een bandje uitgegeven met eigen nummers. Ook heeft hij in 2011 een dichtbundel uitgegeven ‘Dat wat is’ met eigen gedichten. Liedjes en gedichten zijn deels een soort dagboek, die hem helpen uit te drukken wat er in hem leeft en waarin je het levensverhaal van Eddy kunt lezen: de weg van een mens, persoonlijk leiderschap en de liefde.

Hij is begonnen om zijn eigen nummers op Youtube te plaatsen. Van de ca. 80 geschreven liedjes staan er nu 40 op Youtube. Hij wil weer een paar keer per jaar gaan optreden. Naast een drukke leidinggevende baan heeft Eddy een coachpraktijk, waarbij hij ook zijn eigen liedjes gebruikt.

Comments are closed.