GEANNULEERD ‘Signalen’ door ‘Van Het Lied’

zaterdag 16 februari 2019
Aanvang 20:00 uur

WEGENS ZIEKTE GEANNULEERD. NIEUWE DATUM WORDT GEPRIKT.

Het duo “Van Het Lied”, bestaande uit Hedy Mutter en Maurice Couvée,  speelt Nederlandstalig en vertaald theater- en kleinkunstrepertoire. Dat doen zij akoestisch, eigenzinnig en eigentijds, met nieuwe (gitaar)-arrangementen, synths en meerstemmige zang. In de voorstelling ‘Signalen’ brengen zij een hommage aan Herman van Veen en neemt Van Het Lied je mee naar het land van de ‘dwaze moeders’, Edith Piaf, Jacques Brel, Willem Wilmink, 1000 schepen, liefdes van later, Erik van der Wurff,  Lennaert Nijgh en Alles Wat ertoe Doet: liedjes van Herman van Veen, in kleine setting bespeeld en in 3 talen bezongen. In 2x 40 minuten worden ruim 20 liedjes afgewisseld met geluidsfragmenten, teksten en anekdotes.

Kaarten: € 10,00 in voorverkoop, reserveren via info@mannenzaal.nl
Kaarten aan de zaal kosten € 12,50.

De voorstelling ‘Signalen’ is indringend, intiem, soms ontroerend en altijd dicht op de huid en zal in 2018 en 2019 te zien zijn in kleine theaters en huiskamers door heel Nederland.

Geniet met deze promo vast van een voorproefje van de voorstelling:
https://www.youtube.com/watch?v=rKD6onyhT7s&list=RDMMrKD6onyhT7s

Hedy Mutter is afgestudeerd aan de Academie Kunst & Techniek, was presentatrice voor RTV Oost, speelde in danstheaterproducties en trad in verschillende ensembles op als leadzangeres.

Gitarist/zanger Maurice Couvée studeerde aan het conservatorium, speelde in bekende (muziek)-theater- en musicalproducties en is een veelgevraagd artiestenbegeleider en vocalcoach.

Meer informatie: www.vanhetlied.nl

Comments are closed.