Simon Feenstra en SaraLee

zondag 4 juni 2017
Aanvang 14:00 uur

Ook in 2017 is topvocalist Simon Feenstra zien en te horen. Dit jaar treedt hij samen met een muzikale gast 1x in de twee maanden op de eerste zondag van de maand op. Samen zingen ze liedjes die je in je ziel zullen raken. Dit keer is de zangeres SaraLee te gast.

Songwriter, MC en producer SaraLee Vos groeide op in een creatieve omgeving en werd op jonge leeftijd al geïnspireerd door Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald maar ook door Prince, Jimi Hendrix, met een jeugdige obsessie voor de radio. Zij is een vakidioot die na haar studie aan het Rotterdams Conservatorium via omwegen als backing vocaliste is uitgegroeid is tot een veelgevraagd jazzzangeres, door haar donkere sound, haar improvisaties en haar natuurlijke groove.
Afgelopen seizoen was ze te bekijken op RTL4 in The Voice bij Team Waylon.

Simon Feenstra is uitgesproken, maar nooit uitgezongen. Hij laat zien dat het nog altijd kan: het combineren van pure emotie met feilloos vakmanschap. Als volbloed entertainer is het podium zijn thuis, en het publiek zijn familie.
In welk hokje moet je Simon plaatsen? Denk warme soul, funky jazzy pop. En dan met een stem die doet denken aan Alain Clark en Michael Bublé. Het is een stem die wat te zeggen heeft.

Comments are closed.