Simon Feenstra & Kimberly

zondag 2 juni 2019
Aanvang 16:00 uur

Ook in 2019 is topvocalist Simon Feenstra zien en te horen. Samen met een muzikale gast zingt hij liedjes die je in je ziel zullen raken. Deze keer treedt hij samen op met Kimberly (bekend van de Voice 2017).

Kaarten: € 12,50, te reserveren via de site van Simon Feenstra:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/kdbm2-6  

Simon Feenstra is uitgesproken, maar nooit uitgezongen. Hij laat zien dat het nog altijd kan: het combineren van pure emotie met feilloos vakmanschap. Als volbloed entertainer is het podium zijn thuis, en het publiek zijn familie.

In welk hokje moet je Simon plaatsen? Denk warme soul, funky jazzy pop. En dan met een stem die doet denken aan Alain Clark en Michael Bublé. Het is een stem die wat te zeggen heeft.

Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Op haar 16e jaar startte ze op het conservatorium Artez in Enschede. Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze al snel bij haar eerste band The Young Beethoven.

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. Inmiddels is het programma voorbij en hebben meer dan 1 miljoen Nederlanders Kimberly in hun armen gesloten. Ook de jury is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermde zich over haar veelzijdige talent.

Comments are closed.