TDW & Dreamwalkers Inc + Scarlet Stories

zaterdag 18 november 2017
Aanvang 21:00 uur

Dreamwalkers Inc (DWI) is een live band die een muzikale ervaring brengt die staat voor emotie, openheid en intensiteit aan de ene kant met precisie, techniek en vakmanschap aan de andere. In de Mannenzaal geven zij een bijzonder optreden met hun akoestische show genaamd ‘De Ambient Show’.

In deze show zal de band hun bestaande materiaal ombouwen tot een combinatie van akoestische muziek met elektronika, beats en andere invloeden.

Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via https://www.layered-reality.com/product/concerrtticket-tdw-dreamwalkers-inc-scarlet-stories/

De band is gevormd door Tom de Wit, de zanger en frontman van deze band die tevens de componist is van alle muziek die deze band live speelt. Onder de naam TDW, heeft Tom al jaren albums uitgebracht die qua sound te beschrijven zijn als stevige metal met vermengd met symfonische klanken, dynamische verschillen in de composities en Tom’s eigen stemgeluid. De muziek is gebouwd op de donkere, vaak melancholische verhalen die in de teksten verteld worden. Na jarenlang puur studio werk, is het nu in 2017 de tijd om met een band deze muziek live uit te gaan voeren. Het TDW project en DWI zijn op deze manier dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. DWI is zodoende een muzikaal gezelschap dat Tom heeft uitgezocht om zijn werk op de meest optimale manier naar het podium te brengen. De doelstelling is om shows te brengen waarin verhalen verteld worden aan de hand van muziek, beeld en tekst. Het gebruik van video en theatrale elementen in deze shows dragen daar aan bij.

Comments are closed.